dimecres, 9 de novembre del 2016

Festa de la Castanyada a l'Escola



El passat 28 d’octubre els alumnes de cicle superior vam fer una petita excursió fins L’hostal del Fum. El camí és bastant llarg i cansa una mica (4 Km aproximadament) encara que és molt bonic. A partir de L’Escorxador vam anar per la Ronda Verda.


Vam fer una gimcana, ens vam pintar la cara, vam fer jocs, i abans de jugar vam esmorzar tots junts i vam tornar fins l’escola. Els jocs els vam escollir nosaltres i van ser molt divertits però estàvem bastant cansats. L’any passat vam veure com passava el tren en canvi aquest any no va passar.

Després al migdia un grup d’alumnes de sisè vam fer un túnel de por als nostres fillols de segon. A les 15:00 van arribar els fillols i va passar pel túnel i els vam explicar una història de por. Ens ho vam passar molt bé i ells també.

 
Després vam sortir al pati a fer la castanyada . Els castanyers i les castanyeres eren alguns alumnes de sisè , van fer el ball de la castanyera rockera .També alguns pelaven les castanyes als alumnes més petits. Després de tants assaigs ho vam fer força bé.  Encara que ens va costar una mica va ser molt divertit.
By Denis, Marcos, Ona i Natàlia 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.